Árkádia
spirituális körök
Megérteni, megtapasztalni, meditálni
Tematikus beszélgetések, meditációk a spiritualitás legérdekfeszítőbb témaköreiből.
Spirituális köreink célja:
Egy új lehetőség, alternatíva megtapasztalása, megértése ez életünkben. Megérteni, megtapasztalni az élet végtelen voltát, megérteni, hogy életminőségünk a mi döntéseink következménye. Már megjelent problémák, betegségek alternatív gyógyító energiákkal történő feloldása. A szeretet, Isten és az angyalok megértése, valamint felismerni az anyagi világot mozgató félelem energiákkal való azonosulás pusztító és romboló erejét és ezek semlegesítését. Végül felismerni az anyagi világ börtön voltát és az ebből való felébredés szükségességét és célját.

Spirituális köreink tematikája:
 • Beszélgetéses előadás az aktuális témáról
 • Villás Béla gondolata, üzenete az aktuális témáról
 • Meditáció, mely mindig más, speciálisan a konkrét témához kapcsolódik

  Árkádia Spirituális Köreink következő időpontjai:

  Jelenleg nincs meghirdetett időpontunk. Amennyiben szeretnél résztvenni tanfolyamunkon, kérlek keress meg minket és egyeztetünk.

  A jelentkezéshez kattints ide és töltsd ki az űrlapot vagy hívj minket telefonon!

  Részletek:

  Béke

  Kívül nincs béke. Benned, belül béke van?

  Gondolkodj el:
  Túlhajszoltak vagyunk egy elvárásokkal teli világban. Közben észre sem vesszük, hogy megváltoztunk. Megváltoztunk attól, hogy felnőttünk, hogy igyekszünk felnőtt módjára viselkedni, megfelelni, és felnőtt módjára elvárni is. Mert bizony mi is elvárunk, nem csak mások várnak el tőlünk, és mi is műkedvesek vagyunk, és műörömöt tudunk csak mutatni, adni sokszor, mert a valódihoz már sem erőnk, sem energiánk nincs.
  Van még egyáltalán igényünk a valódi béke és szeretet érzésére? Felismerjük, ha szembejön? Tudunk még egyáltalán valódi békét és szeretetet adni és kapni? Képesek vagyunk rá?
  Amíg bennünk nincs meg valami, addig abból adni sem tudunk. Ha üres a zsebünk, akkor nem tudunk adni másoknak. Töltsük meg a zsebünket, hogy legyen miből adnunk. Ha nincs bennünk szeretet magunk felé, ha nem tudjuk szeretni magunkat, akkor hogyan tudnánk szeretni másokat, miből adnánk másnak, a nincsből? Kezdjük azzal, hogy elfogadjuk, szeretjük saját magunkat, utána leszünk képesek másokat is elfogadni, szeretni. Ha nincs bennünk béke, harmónia, akkor miből gondoljuk, hogy tudunk békés, harmonikus légkört teremteni. Teremtsük meg a békét, harmóniát először magunkban, és ha ez megvan, utána automatikusan ezt fogjuk sugározni a környezetünkre.
  A semmiből adni is csak semmit tudunk. Ahhoz, hogy adni tudjunk, először nekünk, bennünk kell, hogy legyen.


  A témakörök rövid ismertetése:
  Halál
  Álom
  Béke
  Kristályok
  Karma
  Gyógyítás
  Ima
  Angyalok
  Tudatos élet
  Isten
  Táplálkozás
  Mágia
  Szeretet
  Bűn
  Szabadság
  Jézus Krisztus, ki volt, mit hozott?
  Átok
  Félelem (fél-elem)
  Az Ember mint hármas lény
  Sámánizmus
  Gyermek nevelés?
  Radiesztéziai módszerek
  Áldás
  Pénz
  Földönkívüliek
  Szentlélek
  Teremtés
  Természet szellemek