Megszállók eltávolítása
 • személyekből
 • terekből
 • házakból, lakásokból
 • Kik, vagy mik a megszállók?
  A megszálló általában az elhalt lélek, egy olyan ember lelke, akinek a fizikai teste meghalt, de a lelke nem ment át a Fényhazába (nevezik ezt túlvilágnak, vagy a mennyek országának is), hanem valamilyen okból itt ragadt. A halott lelkek ugyanúgy, mint az élők, többfélék. Vannak olyanok, aki nem is tudják, nem fogták fel, hogy meghaltak, vagy tudják, de félnek hazamenni a fénybe, mert félnek a büntetéstől. Vannak olyan halott lelkek, akik rosszindulatúak (akár életükben is azok voltak), ezért az élő embert használják, vele, rajta keresztül élik ki a gonosz vágyaikat.
  Ritkábban, de előfordul ördögi lények - más néven a sötétség angyalai, vagy az anyag angyalai- által történő megszállás.
  Erről bővebben olvashatsz: klikk ide.

  Miért gond, ha itt maradnak?
  Az emberi test halála után a léleknek 42 napra elegendő energiája marad, hogy saját erejéből haza tudjon menni a Fény hazába. Ha ezt nem teszi meg a 42 nap alatt, akkor itt ragad ebben a világban, saját energia nélkül. Ahhoz, hogy ebben a háromdimenziós világban egy elhalt lélek energiához (táplálékhoz) jusson, szereznie, lopnia kell. Az itt ragadt lélek energiát csak élő emberi testből tud szerezni. Kiválaszt magának egy élő embert, és az ő energiáját használja a saját céljaira. Így lesz az elhalt lélekből "megszálló", abból az emberből pedig, akitől szerzi az energiát "megszállott".

  Milyen problémát okozhat a megszállás személyekben?
 • Egy emberi test csak egy lélek számára elegendő életenergiát képes termelni. Ezért ha ketten vagy többen osztoznak ugyanazon az életenergia mennyiségen, akkor az mindegyik lélek és a test számára is hátrányos. Egyik sem kap elegendő energiát. Ha csökken az energia szint, könnyebben megbetegszik a test is és a lélek is, kialakul (indokolatlan) fáradság, levertség, depresszió...
 • A megszálló kivetítheti a megszállottra a saját érzéseit, gondolatait, vágyait, akaratát, átveszi az irányítást, bármit megcsináltathat vele. Így a megszállott ember akár egyik pillanatról a másikra megváltozhat, más szokásokat, stílust, viselkedési formát vehet fel. Esetleg elkezd egyre több alkoholt inni, drogozni. Külső szemlélőként az látjuk, hogy ok nélkül megváltozott, "kifordult önmagából", "mintha nem is önmaga lenne".
 • Ha egy betegségnek nem találják az okát, és bármilyen gyógymóddal vagy módszerrel próbálkoztak már, de nem segített, olyankor érdemes megnézni, hogy megszállás alatt áll e a beteg. Előfordulhat ugyanis, hogy a megszálló a saját korábbi betegségét vetíti ki a megszállottra.
 • A megszállás időnként a pszichiátria zárt osztályáig is vezethet. Zavartság, zavarodottság, skizofrénia, súlyos depresszió...

  Milyen problémát okozhat a megszállás terekben, házakban?
  Az elhalt lelkek nem csak személyeket szállhatnak meg, hanem azokat a tereket is, ahol éltek, ahol meghaltak, vagy bármilyen ok miatt kötődnek az adott helyhez. Kötődhetnek érzelmileg, pl. ott élték le az életüket, ők építették a házat, vagy valamiért nagyon kedves volt nekik az a hely. De kötődhetnek a pénzhez, a vagyonhoz, amit nem tudnak, vagy nem akarnak elengedni. Ezért sokszor előfordul, hogy "beköltöznek", megszállják a lakást, a házat, a teret.
  Itt is igaz, mint a személy megszállásánál, hogy energiára van szükségük az elhalt lelkeknek. Ezért azoktól az emberektől lopnak energiát, aki abban a térben élnek.
  Mikor érdemes megszállásra gyanakodni?
 • ha reggelente nehezen ébredsz
 • ha nem vagy kipihent az éjszakai alvástól
 • ha időnként furcsa, megmagyarázhatatlan rossz érzéseid vannak a lakásban
 • ha úgy érzed nem vagy egyedül, rajtad kívül mintha más is lenne ott
 • ha éjszakánként (de akár nappal is) rossz érzésed van a tükör (tükrök) közelében
 • ha néha ok nélküli hűvös fuvallatot érzel
 • ha furcsa zajokat hallasz
 • ha illatokat, szagokat, semmihez nem hasonlítható áporodott bűzt érzel, aminek jelenlétére nem találod a magyarázatot
 • ha kellemetlen, félelmet keltő érzésed van a tested hátoldalán, "feláll a szőr a hátadon"
 • ha hosszú idő óta nem tudod eladni az ingatlanod, még piaci ár alatt sem

  Mi történik a megszálló eltávolításakor?
  Megértetjük az elhalt lélekkel, a megszállóval, hogy ő már meghalt, és mindenkinek előnytelen, ha továbbra is itt marad. Megértetjük vele, és megmutatjuk neki az ő hazáját, a Fényhazát, ahol már várják. Ahol nincs bűn, nincs büntetés csak szeretet és béke van. Miután ezt megértette, elfogadta, és szeretné, hazasegítjük őt a Fénybe.

  Milyen előnyökkel jár, ha felszabadulsz Te magad, és/vagy otthonod a megszállás alól?
  Miután Te és/vagy otthonod felszabadul a megszállás alól, Te visszakapod a saját életedet, az életed feletti irányítást. Szó szerint FELSZABADULSZ! Felszabadulsz a megszállás okozta negatívumoktól, kellemetlenségektől, félelmektől, problémáktól, betegségektől. Az otthonod pedig energetikailag tiszta, befolyásmentes, nyugodt, élhető élettér lesz.
  A megszálló eltávolítását személyekből mindig áldás követi, ami energetikailag feltölti, és védelmet nyújt a megszállt embernek!
  Az áldásról bővebben olvashatsz: klikk ide
  A megszálló eltávolítását terekből, házakból mindig a tér megszentelése követi, ami energetikai védelmet ad a térnek, és áldást hoz minden ott lakó számára!
  A terek, házak szenteléséről bővebben olvashatsz: klikk ide

  Mit tegyél, ha úgy érzed megszállás alatt vagy Te magad, vagy az otthonod?
  Szívesen segítünk felszabadulni, megszabadulni a kellemetlenségektől, hogy jól érezd magad az életedben, az otthonodban és visszanyerd az egész-séged!!
  Időpont egyeztetéshez kattints ide és hívj minket telefonon!