Kristályok
 • tisztítása
 • programozása
 • A kristályok szerepe a létezésben
  Fontos tudnod, hogy a kristályok minden információt, amivel találkoznak - előnyöset vagy előnytelent - válogatás nélkül felvesznek, rögzítenek, és megsokszorozva sugározzák vissza a környezetükbe. Emelett minden kristály speciális energiahordozó, mindegyikben van egy alapprogram, egy ősrezgés.
  Földanya - aki egy rendkívül intelligens élőlény -, a kristályok (és a víz) segítségével kommunikál az élővilággal. A kristályok szerepe a létezésben olyasmi tehát, mint egy átjátszóadóé a távközlésben, azaz az információt felerősítve továbbsugározni.

  Miért fontos a kristályok tisztítása?
  A talált, vett vagy kapott kristályok, tisztítás és megfelelő programozás nélkül sokkal több kellemetlenséget, problémát okoznak mint amennyi előnyt jelent a használatuk.
  Ha a kristályaid megfelelő módon meg vannak tisztítva a környezetből felvett minden információtól, abban az esetben csak a bennük lévő ősrezgést sugározzák neked, ami felerősödik a tisztítás által.

  Mire jó a kristályok programozása?
  Programozással ez a pozitív ősrezgés kiegészíthető egy általad vágyott információval. Pl.: szeretet, harmónia, egészség, tanulás, vállalkozás, pénz, stb. Ezáltal segítenek megvalósítani, bevonzani életedbe, amit szeretnél.

  Mit tegyél?
  Ha szeretnéd, hogy már meglévő vagy új kristályaidat kitisztítsuk, ha szeretnél bele programot, ami Téged segít, hívj!
  Időpont egyeztetéshez kattints ide és hívj minket telefonon!