Ezoterikus eskövő
 • Karmateremtés nélkül
 • Kötöttségek nélkül
 • Akár azonnal
 • Boldog az a lélek, ki megtalálja párját
  Vállaljuk ezoterikus eskövői szertartások lebonyolítását (fogadalmak, programok és kötöttségek nélküli boldog együttléthez) az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának tiszta, tradicionális (kereszténység előtti) rituáléja szerint.

  Karmateremtés nélkül
  A mi szertartásunkkal nem gyártasz karmát magadnak. Ha egy másnak tett fogadalmat (holtomiglan-holtodiglan, soha másra rá nem nézek, te az enyém-én a tied) nem tartasz be, azzal karmát okozol magadnak. A magadnak tett fogadalom be nem tartása viszont nem okoz karmát! A mi ezoterikus szertartásunk szerint magadnak fogadod meg, hogy együtt maradsz vele, míg együttlétetek boldogságot és örömet jelent mindkettőtöknek.

  Kötöttségek nélkül
  A gyűrűt is mindenki magának húzza fel a saját ujjára. A gyűrű felhúzása a másiknak, egy bilincs, egy állapot megpecsételése, rögzítése. A mi szertartásunkon a gyűrűt mindenki maga húzza fel a saját ujjára, ezzel is jelezve, hogy önként, a magad akaratából, szabadon vagy vele. És mivel te húztad fel a gyűrűt az ujjadra, te bármikor le is húzhatod. Azaz nem vagy a tulajdona!

  Egyházi, de nem templomi
  Ez egy ezoterikus egyházi esküvői szertartás, de nem templomi. Az, hogy valami ezoterikus, az azt jelenti, hogy befelé indulsz megtalálni önmagad, ehhez nem szükséges templom. Amíg kifelé, exoterikusan, templomban keresed a benned rejlő végtelen univerzumot, addig testvérem zsákutcában vagy. Ezért a mi szertartásunkat az általatok választott helyen tartjuk, javasolt egy szép természeti környezet, pld. a Margitsziget, az Aggteleki Cseppkőbarlang, de természetesen lehet lehet ez a hely az otthonotok, vagy tetszőleges más olyan helyszín ami számotokra a legmegfelelőbb. Igény esetén tudunk ajánlani helyszínnek hangulatos Ezoterikus Klubot.

  Nincs válás
  Egyszerűen nincs értelmezve. Nem kell végeláthatatlan, bizonytalan kimenetelű egyházi engedélyeztetési eljárásokba bocsátkozni, ha már nincs dolgotok egymással. Emlékszel? Azt fogadtad meg magadnak, hogy addig maradsz együtt a pároddal, míg együttlétetek boldogságot és örömet jelent mindkettőtöknek. Tovább nem. Ha már nincs dolgotok egymással, egyszerűen elengeditek egymást. Így megintcsak nem okoztok karmát magatoknak.

  Erős kötődés
  Gondolj bele! Oda fog-e jobban figyelni rád a másik, nap mint nap újra és újra meghódít-e a párod, ha tudja, hogy bármikor felállsz és kimész az ajtón, ha nem tetszik neked a kapcsolat? Melyik erősebb kötődés szerinted? Ez az erős érzelmi töltetű, vagy pedig a holtomiglan-holtodiglan te az enyém-én a tied birtokáson alapuló?

  Nincs átképzés, fejtágítás, vallásosnak sem kell lenned
  Tetszőleges -akár különböző- felekezethez tartozó embereknek megcsináljuk a szertartást, hiszen univerzális törvényszerűségek mentén dolgozunk. Nem kell ilyen vagy olyan vallásúnak lenned hozzá, nem szükséges belépned az egyházunkba sem. Nem kell járnod átképzésre, fejtágításra. Tökéletesen elegendő, ha ezoterikus beállítottságú vagy. Kötöttségek nélküli boldog együttlétet kívánunk neked megalapozni egy szép szertartással.

  Akár azonnal
  Rugalmasan, gyorsan tudjuk megszervezni és lebonyolítani a szertartást. Nem kell hosszasan előre bejelentkezni és várni. A szertartás előtt egy alkalommal találkozunk, amikor ismertetjük veletek a szertartás menetét és megbeszéljük a lebonyolítás részletkérdéseit.

  A szolgáltatások megrendeléséhez kattints ide és töltsd ki az űrlapot vagy hívj minket telefonon!