Elhalt lelkek hazasegítése
1 napos képzés magadért és elhalt szeretteidért. Benned megértések születnek. Ök hazatalálnak a Fénybe.
Elhalt lelkek hazasegítése tanfolyam
A képzésen segítünk Neked abban, hogy megértsd: létünk végtelen, örök. A halál egy-egy földi megnyilvánulásunk vége, amitől szenvedünk és félünk addig, míg meg nem értjük. A tanfolyam elvégzését követően lehetőséged van arra, hogy segíts rokonaidnak, barátaidnak abban, hogy félelem és bűntudat nélkül lépjék át azt a kaput, amit halálnak nevezünk, valamint segíthetsz abban, hogy hazataláljanak valódi hazánkba, a Fénybe.

Kik is az elhalt lelkek?
Az elhalt lélek egy olyan ember lelke, akinek a fizikai teste meghalt, de a lelke nem ment át a Fényhazába (nevezik ezt túlvilágnak, vagy a mennyek országának is), hanem valamilyen okból itt ragadt. Az elhalt lélek itt ragadhat, ha nem értette meg, hogy neki már nem itt a Földön van az igazi hazája, hanem a fényben. Nem értette meg, mert ez a világ vagy a vallása nem ezt tanította neki. De itt ragadhat például akkor is, ha kötődik a fizikai élete során felhalmozott vagyonához.

Miért gond, ha itt maradnak?
Az emberi test halála után a léleknek 42 napra elegendő energiája marad, hogy saját erejéből haza tudjon menni a Fény hazába. Ha ezt nem teszi meg a 42 nap alatt, akkor itt ragad ebben a világban, saját energia nélkül. Ahhoz, hogy ebben a háromdimenziós világban egy elhalt lélek energiához (táplálékhoz) jusson, szereznie, lopnia kell. Az itt ragadt lélek energiát csak élő emberi testből tud szerezni. Kiválaszt magának egy élő embert, és az ő energiáját használja a saját céljaira. Így lesz az elhalt lélekből "megszálló", abból az emberből pedig, akitől szerzi az energiát "megszállott".

Kinek, és miért jó, ha az elhalt lelkek hazamennek a Fénybe?
Mindenkinek!
A léleknek azért jó ha hazamegy a Fénybe, mert az az ő otthona, oda tartozik. Így lehetősége van újra visszajutni a karma körforgásába és egy újabb fizikai testet öltve leszületni. Azoknak a lelkeknek pedig, akik már megtanultak, megtapasztaltak mindent, lehetőségük van végre végleg kikerülni a karma körforgásából (megdicsőült lelkek).
A megszállt embernek azért jó, mert felszabadul a megszállás alól. Megszűnnek a megszállás okozta problémái, betegségei. Élheti végre a saját életét.

Kinek tudsz segíteni?
A tréning elvégzése után segíteni tudsz meghalt rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek. Segíteni tudsz nekik, hazatalálni a valódi hazájukba, a Fényhazába. Segíteni tudsz az élőknek, hogy ha a halál kapujához érnek, azt félelem és bűntudat nélkül lépjék át.

Mit tudhatsz meg ezen a tréningen?
Ezen a tréningen segítünk neked, hogy megértsd:
 • mi az élet, értelme és célja
 • mi a halál, hogyan viszonyulj hozzá
 • hogyan viszonyulj egy családtaghoz, baráthoz, ismerőshöz, ha annak állapota előrevetíti a halál közelségét
 • kik vagyunk, honnan jöttünk, mi a feladatunk, merre tartunk
 • nem a fizikai test vagyunk, létünk végtelen és örök.

  A tréning avatással zárul
  Az avatás által védelmet, hatalmat és erőt kapsz ahhoz, hogy segíteni tudj meghalt emberek lelkének hazamenni a Fényhazába, miközben te is és ők is tökéletes biztonságban vagytok.

  Elhalt lelkek hazasegítése tanfolyamaink következő időpontjai:
  Jelenleg nincs meghirdetett időpontunk. Amennyiben szeretnél résztvenni tanfolyamunkon, kérlek keress meg minket és egyeztetünk.

  A meghirdetett időpontokon kívül más időpontot is kérhetsz.
  Egyénileg is.

  Részvétel csak előzetes jelentkezéssel.
  A jelentkezéshez vagy egyéni időpont egyeztetéshez kattints ide és töltsd ki az űrlapot vagy hívj minket telefonon!


  --

  Mit tegyél, ha úgy érzed megszállás alatt vagy Te magad, vagy az otthonod?
  Az Elhalt lelkek hazasegítése tanfolyamon tanultak segítségével konkrét, általad ismert lekeket tudsz hazaküldeni a fénybe. Ha nem tudod, hogy ki az aki megszállt téged, vagy otthonod, akkor egy másik szertartással -ami a tanfolyamnak nem része-, szívesen segítünk, hogy újra szabad legyél, hogy jól érezd magad az életedben, és visszanyerd az egész-séged!
  Időpont egyeztetéshez kattints ide és hívj minket telefonon!