Buruzs Tamás
spirituális tanító, oktató
Reiki mester-tanár
az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papja
(70) 577-5351
Hidas Katalin
spirituális tanító, terapeuta
Reiki mester-tanár
az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papnője
(30) 232-1424
Buruzs Tamás
Jelenlegi inkarnációmban 1968-ban öltöttem testet. 2003-ban egy súlyos sérülés kapcsán kezdtem el az ezotéria felé fordulni, amikor 12 napon keresztül magatehetetlenül feküdve egy kórházban a csupasz mennyezetet láttam. Amit akkor szörnyű tragédiának éltem meg, mára már tudom, hogy a létezés legnagyobb ajándéka, beavatási alászállásom elindítója. A testemben azóta nincs gyógyszer. Tanfolyamainkon arra inspirálok mindenkit, hogy merje a sorsát a saját kezébe venni.
Mára spirituális oktató, Villás Béla által avatott Egyetemes Reiki mester-tanár, az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának felszentelt papja vagyok.
Tudatos vagyok rá és megköszönöm, hogy a létezés célja velem az, hogy pár lépéssel előtted járva megosszam veled a spirituális Tudást és együtt tudjunk menni az úton.
Hidas Katalin
Már gyerekkoromban éreztem, hogy az élet nem az, nem annyi amit, amennyit látok. Tele voltam kérdésekkel: megszületünk, élünk, gyereket nevelünk, dolgozunk, eszünk, iszunk, alszunk, stb. majd meghalunk és elporladunk. Biztosan csak ennyiből áll az élet? Ennek így semmi értelme. Folyamatosan kerestem, kutattam, hogy miért élünk, és mi az értelme.
Mára megtaláltam a válaszokat. Spirituális oktató, terapeuta, az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának felszentelt papnője, Villás Béla által avatott Egyetemes Reiki mester-tanár, Gyermek Reiki oktató, Névmisztika tréning (nevem és számom életem kulcsa), Elhalt lelkek hazasegítése tanfolyam, és Radiesztézia tanfolyam tanára vagyok.
A Tudást, a választás szabadságát egyre több emberhez juttatom el, ezzel segítve, hogy FÉLelemmentes, EGÉSZséges, teljes életet élhessen.
Teljes név:
E-mail cím:
Telefon:
Üzenet: